ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Πρώην υπουργός του Τ.Μπους: «Δεν χρειάζονται τα λεφτά σας – Θέλουν την γη σου και τα παιδιά σου» (βίντεο)



Η Catherine Austin Fitts, πρώην Υφυπουργός Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ επί Προεδρίας του George H. W. Bush, υποστήριξε ότι οι ηγέτες του κόσμου δεν θέλουν τα λεφτά των ανθρώπων, αλλά τα παιδιά τους και τη γη τους, δηλαδή να έχουν απόλυτη εξουσία πάνω τους. 

Η Catherine Austin Fitts είναι  εκδότρια του Solari Report και διευθύνουσα σύμβουλος της Solari Investment Advisory Services, LLC. Μεταξύ άλλων διετέλεσε διευθύνουσα σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της επενδυτικής τράπεζας της Wall Street Dillon, Read & Co. Inc. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται εντατικά με την έρευνα των “Χαμένων Τρισεκατομμυρίων” από τα ταμεία του Αμερικανικού κράτους.

Τονίζει μεταξύ άλλων η Austin

«Αν μπορούν να σου βάλουν ένα τσιπάκι στο χέρι και να πραγματοποιήσουν ένα δίκτυο ελέγχου οικονομικής συναλλαγής, δεν είναι μόνο ότι μπορούν να επιβάλουν ένα εμβόλιο ή να σας αποκόψουν από το φαγητό.

Μπορούν, και θα πάρουν τα παιδιά σας.

Σας διαβεβαιώνω ότι αυτοί οι τύποι μπορούν να εκτυπώσουν χρήματα. Δεν χρειάζονται τα λεφτά σας.Μπορούν, και θα πάρουν τα παιδιά σας.

Σας διαβεβαιώνω ότι αυτοί οι τύποι μπορούν να εκτυπώσουν χρήματα. Δεν χρειάζονται τα λεφτά σας.

Θέλουν την γη σου, θέλουν τον χρυσό σου και θέλουν τα παιδιά σου. Αυτά είναι τα πραγματικά περιουσιακά στοιχεία που κυνηγούν».Θέλουν την γη σου, θέλουν τον χρυσό σου και θέλουν τα παιδιά σου. Αυτά είναι τα πραγματικά περιουσιακά στοιχεία που κυνηγούν».θέλουν τα παιδιά σου. Αυτά είναι τα πραγματικά περιουσιακά στοιχεία που κυνηγούν».

Η Catherine Austin Fitts είναι εκδότρια του Solari Report και διευθύνουσα σύμβουλος της Solari Investment Advisory Services, LLC.

ΠΗΓΗ: https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/proin-ypourgos-tou-t-mpous-den-xreiazontai-ta-lefta-sas-theloun-tin-gi-sou-kai-ta-paidia-sou/

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ…


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : https://www.artemis-sorras.gr/

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 600 ΔΙΣ : http://600dis.oramaellas.gr/

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ : https://www.artemis-sorras.gr/tta

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ: http://dimoi.oramaellas.gr/

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ:  https://www.artemis-sorras.gr/ofc-payment-orders

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ –ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ : https://www.artemis-sorras.gr/node/109

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ : https://www.e-synews.gr/wp/2019/11/02/apologitiko-ypomnima-artemi-sorra-meros-1-2/

Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ : https://e-sy.gr/

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : https://www.facebook.com/ellsyneleusis/

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/09/KATASTATIKO-E-SY-31-08-2015.pdf


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ https://www.e-sy.gr/programmatic-statements/

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : https://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2014/12/E-SY-VCH-02-01-2015-SUB.pdf

Ε.ΣΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΛ:2461302561 esy.pd.dytikismakedonias@gmail.com 

Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 


ΤΗΛ : 6949611037 / 6977173042








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια