ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ένα δυναμικό κοκτέιλ αρμόζει σε όλους μας, ελάτε να το γευτούμε!!!

 


Ένα δυναμικό κοκτέιλ  αρμόζει σε όλους μας, ελάτε να το γευτούμε!!!

Μαγικές συνταγές για ένα ποτό - κοκτέιλ, άπειρες. Οι εμπνεύσεις των μπάρμαν, πέραν κάθε φαντασίας. Μόνον που τα βλέπουμε από μακριά, για την πλειονότητα λέγω, μας ανοίγουν την όρεξη και ίσως αν έχουμε τα υλικά, να επιχειρήσουμε και μόνοι μας στο σπίτι, για την  παρασκευή τους. Εδώ όμως θα ασχοληθούμε με άλλα κοκτέιλ που κάνουν την ζωή μας δύσκολη και πώς μπορούμε να ανταπεξέλθουμε.

Ο τι βιώνει ο Έλληνας μέσα στην πολύπαθη πατρίδα, είναι ένας συνδυασμός παραγόντων απρόβλεπτων, αλλά και εκ των προτέρων καθορισμένων. Ένα κοκτέιλ καλά μελετημένο, με τις σωστές για κάποιους αναλογίες. Ξεκάθαρα, οι κάποιοι στους οποίους αναφέρομαι, είναι οι πολιτικοί.

Και τι μας κέρασε όλος αυτός ο συρφετός;;.Ένα σκοτεινό πολιτικό περιβάλλον, που οι πολίτες σαν ποντίκια τρέχουν να κρυφτούν και να φύγουν μακριά.

Χρεωκοπημένες ιδεολογίες, ξεπερασμένα κόμματα ερείπια, με την σύμπραξη χρεωκοπημένων ΜΜΕ και εγκάθετων δημοσιογράφων, κατέστησαν την χώρα μας, έναν χρεωκοπημένο χώρο. Κυριολεκτικά χώρο, αφού η ανομία και διαφθορά βασιλεύουν. Χώρος που χρησιμοποιούν ορδές περαστικών και μόνιμων ξυπόλητων επενδυτών. Χώρος επιβολής παράνομων δικαστικών αποφάσεων. Χώρος αφύλακτος στα σύνορα, στο όνομα της παγκοσμιοποίησης. Χώρος πόνου και δυστυχίας για τους γηγενείς, που χάνουν σπίτια και περιουσίες, ενώ υπουργοί κουρεύουν και καθαρίζουν. Χώρος όπου ο εσκεμμένος θάνατος, φόνος δλδ, ονομάζεται θυσία, παζαρεύεται και σε λίγο στο χρηματιστήριο. Χώρος που προεκλογικά αποκτάς φούρνο και μετά αρκείσαι στο καρβέλι. Χώρος τσιφλίκι της διεθνούς οικονομικής ολιγαρχίας. Χώρος αγκάθι και προβληματισμού για τους εχθρούς του, διότι οι κάτοικοι που για χιλιετίες ζουν εδώ πάνω, δεν χαμπαριάζουν με τίποτα.

Όλα αυτά μας κάνουν ένα κοκτέιλ με επικίνδυνες καταστάσεις και απρόβλεπτες εξελίξεις. Οι πολίτες εγείρονται από την λήθη, την πολιτική ραστώνη, την αδιαφορία και επιτέλους παίρνουν στροφές. Στο κοκτέιλ της συμφοράς, που μέχρι σήμερα οι πολιτικοί προσέφεραν απλόχερα και υστερόβουλα, εμφανίζεται ένα άλλο δυναμικό κοκτέιλ, φτιαγμένο από και για τους πολίτες. Είναι η αληθινή, πλούσια προσφορά όλων των μέσων για ανάπτυξη, εξέλιξη και πρωτίστως για ελευθερία, της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Ένας ποταμός που παρασύρει την βρωμιά, την ασυδοσία, την αναλγησία και την υπεροψία των πολιτικών σκουπιδιών. Η βόμβα που ξεθεμελιώνει την σαπίλα και το άδικο που βαρύνουν τους πολίτες. Ένα εκρηκτικό κοκτέιλ ιδεών, προσμονών, θέλησης, νόησης και επιθυμίας για την συνέχεια του  Έθνους.

Κοκτέιλ νόμων, αρχών, αξιών δικαίου, που πρέπει να χαρακτηρίζουν μια ευνομούμενη πολιτεία, την Ελλήνων Πολιτεία.

Χρήστος Κράγιας

πηγη:https://esykpddm.blogspot.com/2023/04/blog-post_79.html?fbclid=IwAR2WEX5fALWKctxhCFsjFuBp29BGKdTt3lyINTONzfSRH-skdjqwK08ILRE

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : https://www.artemis-sorras.gr/

Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ : https://e-sy.gr/

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : https://www.facebook.com/ellsyneleusis/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ https://www.artemis-sorras.gr/esy/programmatikes-diloseis-politikoy-foirea-ellinon-syneleysis-6199-04-09-2015

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : https://www.artemis-sorras.gr/programmatikes-dilosis-politikou-forea/

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/09/KATASTATIKO-E-SY-31-08-2015.pdf

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : https://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2014/12/E-SY-VCH-02-01-2015-SUB.pdf

Ε.ΣΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΛ:2461302561 esy.pd.dytikismakedonias@gmail.com 

Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΟΖΑΝΗΣ : https://www.facebook.com/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B9%CF%82-%CE%9A%CE%BF%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82-108680240750479/

esykozanis@gmail.com   

ΤΗΛ : 6949611037 / 6977173042


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια